Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

art aqua 1
art aqua 2
art aqua 3
art aqua 4
art aqua 1
art aqua 2
art aqua 3
art aqua 4

Art aqua

Zuidkoop exclusieve partner van art aqua in Nederland

Zuidkoop is de exclusieve partner van het Duitse bedrijf art aqua voor de Nederlandse markt. Art aqua is specialist op het gebied van indoor klimaatverbetering met behulp van creatieve waterelementen en beplanting. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die beiden strijden voor een gezond leef- en werkklimaat door het inzetten van natuurlijke bronnen.

Art aqua Water Wall en Water Features

Waterkolommen, muren van water verspreid over verschillende verdiepingen of op maat gemaakte waterobjecten: de Water Wall en Water Features van art aqua zorgen voor een unieke beleving en een buitengewone dosis vitaliteit. Het water stoomt op eigen kracht, waarbij specialistische kennis en ervaring garanderen dat het water goed en beheerst blijft stromen. De Water Walls zijn gemaakt van een kunststeen mengsel en worden naadloos opgebouwd. De handgemaakte Water Features worden gevormd uit vezelversterkende keramische stenen en zijn uitgerust met de beste pomptechnologie.

Voordelen: luchtzuivering, luchtvochtigheid en akoestiek

Vooral in de winterperiode, wanneer verwarmingen op volle toeren draaien, bestaat de kans dat de lucht in ruimtes te droog is. Dit zorgt bij gebruikers van de ruimte voor tal van klachten zoals droge slijmvliezen en een verzwakt afweersysteem. Bovendien is droge lucht schadelijk voor de huid. Mensen worden sneller moe en de prestaties van hun werk verminderen. De art aqua Water Wall en art aqua Water Features zorgen voor een significante verbetering van het binnenklimaat. Ze halen fijnstof, schadelijke stoffen en geuren uit de ruimte. Daarnaast zorgen de systemen voor een betere luchtvochtigheid en akoestiek. In combinatie met beplanting wordt een nog beter klimaat gecreŽerd. Planten absorberen het vocht en zorgen er vervolgens voor dat stoffen als CO2, formaldehyde en benzeen worden omgezet in zuurstof.

Meer informatie over de producten van art aqua vindt u hier.