Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Olaf boom Rijk Zwaan
Guzmania Kim
Reinier de Graaf boom
handen nico
Olaf kantoor Rijk Zwaan
frans bamboe
Kim plant kantoor

Onderhoud & garanties

Onderhoud interieurbeplanting

Groen blijft groen, daar staan we voor. Uw interieurbeplanting kan op basis van diverse typen onderhoudscontracten structureel worden onderhouden. We geven water, voedingsstoffen, snoeien en kunnen plagen biologisch bestrijden. Onze professionele onderhoudsmedewerkers nemen alle zorg uit handen.

Wanneer u een totaal onderhoudscontract bij ons afsluit, zorgen wij volledig voor uw beplanting. In 12 onderhoudsbeurten per jaar worden alle benodigde werkzaamheden uitgevoegd, waarbij we 100% garantie geven. Plantvervanging is inbegrepen bij het contract. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de planten zelf water te geven en ons alleen vaktechnische werkzaamheden uit te laten voeren. 

Gegarandeerde kwaliteit: Plant Quality label, lid van V.H.G en ISO gecertificeerd

Als mede-initiatiefnemer en lid van de Stichting Kwaliteitsmerk Interieurbeplantingen staan we voor gegarandeerde topkwaliteit. De Stichting Kwaliteitsmerk Interieurbeplantingen geeft het exclusieve kwaliteitsmerk ‘Plant Quality label’ uit aan bedrijven welke een permanent gegarandeerde kwaliteit kunnen leveren.

Voor een licentie aan een bedrijf wordt afgegeven om het Plant Quality label te mogen voeren is er een strenge kwaliteitscreening. Hierbij moet men voldoen aan hoge eisen op het gebied van advisering, duidelijke offertes, creativiteit, kwaliteit van de planten en service. Hetzelfde geldt voor de onderhoudscontracten met een doorlopende kwaliteitsgarantie. De Plant Quality leveranciers vormen een selecte groep interieurgroenvoorzieners. En dat blijft zo, regelmatige controles op zowel bedrijven als hun producten geven u deze garantie.

Zuidkoop is aangesloten bij de vakgroep interieurbeplanting van de V.H.G., de branchevereniging voor ondernemers in het groen (http://www.vhg.org/). Tevens is Zuidkoop ISO 9001 : 2008 gecertificeerd.