Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Planten op kantoor 4
Planten Secrid
Planten op kantoor 6
Planten op kantoor 5
planten op kantoor 7
Lianen
Planten Secrid 2
Planten op kantoor 11
Planten op kantoor 8
Planten op kantoor 9
Planten op kantoor 10
Planten op kantoor 2

Interieurbeplanting

Zuidkoop Interieurbeplanting ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Dat doen we door heel Nederland. We verkennen hierbij continu de artistieke grenzen. Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek. Keer op keer leveren we een verrassend resultaat, passend bij elk interieur.

Hydrocultuur planten

We werken voornamelijk met hydrocultuur planten, hét systeem voor kantoren, hotels, winkels, openbare ruimtes, maar ook voor ziekenhuizen of zwembaden. Als specialist in interieurbeplanting kennen we de eisen die elke omgeving stelt. Temperatuur, luchtvochtigheid, belichting… We houden er rekening mee en zorgen voor de juiste plant op de juiste plaats. Interieurbeplanting gaat tientallen jaren mee, we maken daarom altijd een beplantingsplan op maat.  

Van ontwerp tot resultaat

Beplanting in plantenbakken, een Natural Wall of een volledige binnentuin? Onze creatieve adviseurs denken met u mee en geven u deskundig advies. We maken vooraf ontwerpen en houden rekening met het interieur en het beoogde doel van de interieurbeplanting. Doordat we alle kennis in eigen huis hebben, ontwerpers, bouwkundigen en beplantingsspecialisten, zijn ontwerp en uitvoering één en kunnen wij u volledig ontzorgen.

Interieurbeplanting & gezondheid

Interieurbeplanting maakt ruimtes sfeervoller en natuurlijker. Maar interieurbeplanting is niet alleen mooi, het draagt bovendien bij aan een goed en gezond binnenklimaat. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat werken in een omgeving met voldoende planten het ziekteverzuim terugdringt. Want planten zuiveren de lucht, laten schadelijke stoffen als CO2 afnemen en zorgen voor een optimale luchtvochtigheid. Eén grote plant per 12m² kantoorruimte zorgt er voor dat gezondheids- en vermoeidheidsklachten afnemen. Interieurbeplanting heeft tevens een enorm gunstig effect op de akoestiek in de ruimte.

Referenties

Benieuwd wie u voorgingen? Foto’s van diverse gerealiseerde interieurbeplantingsprojecten vindt u hier.

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie.