Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Mosschilderij
Mosletters Blue10
Mospaneel
Moswand
Panelen FMO
Moswand
Mospaneel
Moswand
Moswand

Mos

Moswanden, mospanelen en mosschilderijen

Mos leent zich uitstekend voor toepassingen in het interieur. Een schilderij aan de muur, mosletters, een verrijdbare room divider, een enkel paneel of een compleet groene moswand… De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast het eye-catching effect van mos, dragen moswanden bovendien bij aan een prettig leef- en werkklimaat.

Onderhoudsvriendelijk en geluiddempend

Het grote voordeel van moswanden ten opzichte van gewone beplanting is het onderhoudsvriendelijke karakter van de wanden. Moswanden zijn in principe onderhoudsvrij en hebben een levensduur van vele jaren. Daarnaast kunnen moswanden ook worden geplaatst in ruimtes met weinig of geen daglicht en nemen ze nauwelijks ruimte in. Bovendien hebben de wanden een sterke geluiddempende werking wat een zeer gunstig effect heeft op de akoestiek in de ruimte.

Op maat gemaakt in eigen atelier

Alle moswanden worden in ons eigen atelier vervaardigd en op maat voor u gemaakt. Ook het installeren van de moswanden wordt door onze vakmensen verzorgd. Het ijslandsmos dat gebruikt wordt voor de moswanden is afkomstig uit Noord-Europa. Dit mos heeft van origine een grijzige kleur. Het wordt gekleurd met een minerale verf en is verkrijgbaar in diverse groene tinten. Het mos is tevens brandvertragend behandeld.